Promocije

bravo!

3, 4 – SAD!

Promocija u kolovozu/ rujnu.

U studiju bravo! nalazi se posuda s četiri kuglice na kojima su navedena imena četiri grada: Zagreb, Rijeka, Split i Osijek.

Svaki put prije igre iz posude izvlačimo grad koji će igrati, a nakon toga se slušatelji prijavljuju pozivom na besplatni bravo! broj 0800 1007. Prvi koji se prijavio dobiva priliku igrati igru u eteru.

Slušatelj igra memory – u eteru puštamo snimku u kojoj DJ nabraja određeni broj proizvoda koji se mogu naći u asortimanu KLIJENTA. Zadatak slušatelja je u određenom vremenu nabrojati što više proizvoda koje je čuo od DJ-a.

Svakog dana imamo četiri igrača čije bodove bilježimo i na temelju toga radimo bodovnu ljestvicu za svaki grad. Biramo 4 finalista (po jednog za svaki grad), koji sudjeluju u velikom finalu.

Svaki finalist i njegova pratnja imaju zadatak odabrati kod KLIJENTA određeni broj proizvoda, unutar određenog novčanog limita i zadanog vremena. Nakon igre dobivamo ukupnu cijenu proizvoda koje su izabrali. Pobjednik je onaj slušatelj koji bude najbliži traženom novčanom  limitu!

Pobjednik osvaja 7.000 EUR, a ostali natjecatelji dobit će utješne nagrade od 700 EUR (5.274,15 kn), 350 EUR (2.637,07 kn) i 150 EUR (1.130,17 kn)