Promocije

Ultra Split

Ultra Hunt

Promocija u lipnju/srpnju.

Zabavna nagradna igra traganja za ulaznicama za Festival Ultra Europe.

Skrivaju vaučere na različitim lokacijama u Splitu, te postepenim hintovima davaju upute o tome gdje bi trebali biti.

Potraga za dvjema trodnevnim ulaznicama za Festival Ultra Europe, na način na koji to radi Ultra Split, već je postala tradicionalna. Ipak, kako bi iz sezone u sezonu bila zanimljivija i drugačija, mehanizam je uvijek novi, jedino je potraga stalna.

Od slušatelja se traži da pomno slušaju program Ultre Split i čekaju od voditelja informaciju o lokaciji na kojoj se nalaze vaučeri za ulaznice za festival. Slušatelji moraju biti uz radio kako bi doznali novi ’hint’ zbog čega se povećava i njihova koncentracija na reklamne poruke klijenta.

Onaj tko se pojavi na lokaciji koju postupno otkriva voditelj i pronađe vaučer, osvaja dvije trodnevne ulaznice za festival.

Zanimljivo je kako ova promocija od samog početka izaziva veliku aktivnost, pa čak i razvijanje strategija među slušateljima, koji se raspoređuju na različite dijelove grada dok ne saznaju ’hintove’ koji im sužavaju prostor potrage.

Svi dobitnici ulaznica pozvani su na druženje u Corner Ultre Split, koja svake godine, tijekom sva tri dana festivala, ima svoj studio gdje gostuju brojne DJ zvijezde današnjice te iz kojeg se prenosi užarena atmosfera iz Splita putem etera, društvenih mreža, mobilne aplikacije… u cijeli svijet.