Promocije

Enter Zagreb

Ultra Drop Shot

Promocija u svibnju/lipnju.

Enter Zagreb želi slušateljima pokloniti neprocjenjivo iskustvo – VIP tretman za ULTRA Europe!

Dropaj za Ultru! Kroz 8 radnih dana (2 tjedna od ponedjeljka do četvrtka), slušatelji će svaki dan imati četiri šanse (u svakom showu po jednu) da nastave drop neke od pjesama izvođača koji se nalaze na lineupu Ultre Europe. Pravo nastavljanja dropa ima slušatelj koji se prvi javi na znak koji čuje u eteru. Od četiri igrača svakog dana, stručna komisija bira onog najboljeg koji ide u finale. Osam dana igre = osam finalista. Svi oni dolaze u redakciju Entera uživo izvesti dropove u eteru bez znanja koja ih pjesma očekuje.

Dropovi će se izvoditi u dva navrata – 2×4 slušatelja, a sve dropove ocjenjivat će uživo stručna i nepristrana komisija (prijedlog komisije: netko iz organizacije Ultre i dva domaća DJ-a, npr. Vanillazi i Joe2Shine).

Kako dolaze do pobjednika uživo?
4 dropa – dalje idu dva najbolja s najvišim glasovima komisije (i tako dva puta)
4 dropa – u finale ulaze dva najbolja
2 dropa – pobjeđuje najbolji

Nagrada je all-inclusive VIP tretman za Ultra Europe festival za ekipu od četvero ljudi: prijevoz u limuzini, smještaj u hotelu s 5*, 4 VIP ulaznice za Ultru i džeparac od 1.000 kuna po osobi  – ukupna vrijednost nagradnog fonda 25.000 kuna.
Drugoplasirani finalist osvaja dvije regularne ulaznice za Ultru , a klijent će osigurati 8 utješnih poklon paketa za sve finaliste.