Promocije

narodni

Koncert u tvom domu

Promocija u rujnu.

Projekt ‘Koncert u tvom domu‘ jedinstveni je koncept na tržištu. Ideja projekta je održavanje koncerta izvođača A liste narodnog (Nina Badrić, Gibonni, Petar Grašo…) uz pratnju benda u domu jednog od fanova. Riječ je o emotivnoj promociji s ogromnim PR potencijalom i talk aboutom.

Nakon što narodni proglasi tko je zvijezda, kreće međusobna borba slušatelja. Svi oni koji žele koncert velike zvijezde baš na njihovom tulumu trebaju se prijaviti slikom ili videom iz svog dnevnog boravka na Facebook stranici narodnog (stavljaju video na FB zid narodnog).

Onaj koji bude dao najkreativniji razlog zbog čega baš on(a) treba biti domaćin koncerta, osvojit će upravo to – najluđi koncert u svom dnevnom boravku, u svom vrtu, u vikendici, itd. Traži se jedinstveni razlog gostovanja zvijezde baš u njihovom domu – bilo da se radi o najkreativnijem konceptu tuluma, super neobičnom prostoru ili bilo kojem drugom razlogu. Naravno, uzima se u obzir i veličina samog prostora. Osim koncerta, svi troškovi organizacije tuluma domaćinu će biti plaćeni. Dakle, na slušateljima je jedino da pokažu i dokažu da su upravo oni najvatreniji fanovi odabrane zvijezde.

Žiri sastavljen od voditelja na narodnom zajedno sa zvijezdom odabire onoga/onu koji su dali najzanimljiviji razlog da zvijezda bude upravo njihov gost.

Nakon odabira sudionika, medijski prate pripreme za tulum, sam tulum i impresije nakon tuluma. Ukratko, dobitnik postaje “faca” jer je zvijezda pjevala samo za njega i njegovo društvo.

Promocija traje od 02.09. do 27.09.