Promocije

Enter Zagreb

Enter The Challenge

Promocija u travnju/svibnju.

Enter The Challenge je prvi i jedini radijski reality show u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe. Enter Zagreb nudi avanturu života vrijednu čak 25.000 kuna!

Od slušatelja traže hrabrost i avanturistički duh. Kratkim videom u trajanju do jedne minute trebaju im dokazati da su baš oni idealni kandidati za putovanje u nepoznato, kako bi osvojili vrlo vrijednu novčanu nagradu. Prijava se obavlja putem prijavnice na webu Entera gdje će biti postavljeni primjeri video prijava njihovih voditelja te prijave slušatelja. Od svih pristiglih prijava stručna komisija Entera izabire najbolja četiri videa i stavlja ih na svoju FB stranicu, a svi na raspolaganju imaju točno 24h kako bi prikupili što više pregleda. Dva videa s najviše pregleda idu u finale – putovanje u nepoznato bez novca i mobitela.

Dva tima u pratnji njihovih DJ-a avionom šalju na nepoznatu lokaciju, neku daleku europsku metropolu iz koje se trebaju bez novca i mobitela što prije vratiti u redakciju Entera.

Ove godine slušatelje vode dalje nego ikad i bit će im teže nego ikad, no zato je i nagrada bolja i veća nego ikad. Tim koji prvi stigne natrag, osvaja glavnu nagradu.

S obzirom na udaljenost destinacije, trajanje live dijela showa produljuju na više od 24h.

Timovi slušatelja finalista na raspolaganju mogu imati vrlo ograničen, simbolični budžet (500 do maksimalno 1.000 kuna za sve članove – dvoje finalista i jednog voditelja Entera) koje mogu trošiti ovisno o svojoj taktici (mogu trošiti na hranu, prijevoz za sve članove tima kao početni „push” ili pak za smještaj – kreće se od pretpostavke da će putovanje biti vrlo dugo pa da imaju gdje prenoćiti, a taj iznos mogu i zadržati ako ne žele trošiti te si time povećati nagradu).

Osim fiksnog dijela nagrade, samo natjecanje bit će podebljano i „klijent” challengeima na putovanju, koji će timovima dati mogućnost osvajanja dodatnih novčanih iznosa (između 500 i 1.000 kuna).

* Primjer usputnog izazova: Ako slušatelji uhvate malo dulji prijevoz u trajanju od par sati, s njima obavljaju live telefonski poziv u eteru te im, da uvedu napetost u program, nude izazov – KLIJENT challenge. „Prihvaćaš li izazov kojim možeš nagradu podebljati za čak 1.000 kuna?” Ako odgovor bude da, dobiju zadatak. „Imaš jednu minutu da barem jednu osobu koja te vozi ili osobu s kojom dijeliš prijevoz naučiš jednu kiticu hrvatske himne.”
Izazovi mogu varirati i biti naknadno detaljnije razrađeni (npr. U jednoj minuti zagrli što više ljudi…). Ovime i jedan i drugi tim imaju ravnopravne šanse za povećanjem svoje nagrade.

NAGRADNI FOND: Ukupno 25.000 kuna

Početni budžet za oba tima: 2.000 kuna
Glavna nagrada: 15.000 kuna
Utješna nagrada: 3.000 kuna
Fond za usputne izazove: 5.000 kuna