Promocije

Enter Zagreb

Enter koncertracija

Promocija u ožujku/travnju.

Enter Zagreb vodi na najjače festivale elektronske mjuze na svijetu!!!

Slušateljima daju mogućnost da osvoje upad na festival po vlastitom izboru.
Kroz tri tjedna promocije (13 radnih dana) sa slušateljima u eteru igraju poznatu društvenu igru alias. Dva puta dnevno slušatelji će imati priliku sudjelovati u igri.

Kad čuju znak u eteru, prvi se trebaju s imenom i prezimenom javiti na njihov WhatsApp. Ako su prvi, zovu ih live u eter. Voditelj showa s njima igra igru u kojoj opisuje razne pojmove bez korištenja korijena riječi tih pojmova (npr. Košulja – odjevni predmet koji se nosi na gornjem dijelu tijela, ima gumbe, koristi se za svečane prigode), a slušatelj koji igra igru na raspolaganju ima 60 sekundi da pogodi što više pojmova. Pojmove i objašnjenja voditelj ima napisane unaprijed kako bi se izbjegao gubitak vremena za smišljanje objašnjenja.

Svaki točan odgovor nosi 1 bod, a svaki preskočeni pojam („dalje”) znači gubitak jednog boda. Od svih 26 slušatelja koji su igrali igru, nagradu osvaja onaj najuspješniji s najvećim brojem bodova. Ukoliko više slušatelja ima jednak rezultat, zovu ih ponovno i s „finalistima” igraju dodatnu igru s istim principom, a nagradu nosi najuspješniji.

Nagrada je festivalski all-inclusive voucher u vrijednosti od 11.000 kuna za festival po izboru u organizaciji Go’N’Party agencije: Tomorrowland, Amsterdam Dance Event ili Ibiza.