Promocije

Enter Zagreb

100 ispunjenih želja

Promocija u studenom/prosincu

Topla božićna priča, društveno odgovorna akcija, pomoć potrebitima u božićno vrijeme. Fokus je na mladima, stvaranju tople atmosfere u eteru i na društvenim mrežama.

U Zagrebu i okolici postoji nekoliko domova za djecu i mlade bez roditelja. Svatko od njih skoro je sam na svijetu. Pogotovo u božićno vrijeme. Enter uz podršku i pomoć klijenta želi uljepšati barem jedan Božić u životu nekolicine djece i ispuniti im želje: od onih jednostavnijih poput velike čokolade, omiljene knjige, odlaska u kino, do onih većih poput upoznavanja neke poznate osobe, upisivanja u određenu školu itd. Na cijeli prosinac stavljamo fokus – uljepšaj drugome božićne blagdane.

U prostoru Entera Zagreb nalazit će se veliko božićno drvce na koje ćemo postaviti želje mališana koje smo skupili u domovima. Njihove želje puštat ćemo u eteru i pozvati privatne i pravne slušatelje da pokušaju ostvariti barem jednu želju. Sve koje ostanu neostvarene, ispunit će Enter s klijentom. Zajedno ćemo odnijeti poklon pakete, snimiti reakcije i napraviti video. Izabrat ćemo tri doma, odnosno pokušati ispuniti 100 želja.