Partneri

Ultra Split

Party Hits Radio

Biraj Ultra Split – ipak je Your Party Hits Radio!

30. svibnja 2018. Ultra Split prvi se put predstavio kao Your Party Hits Radio.

Slušateljima je društvo u “Ultra jutru” uz prvu kavu, dok se spremaju za posao, faks ili bilo koju drugu akciju, bez teških tema i s puuuno party hitova na koje od 7 do 11 h pazi Slavko Škarica. Nakon što se slušatelji razbude, popiju kavu, odrade sastanke ili predavanja i razrade plan za taj dan, s Valentinom Miletić u “Ultra danu” od 11 do 16 h počinje ostvarenje svega što su zamislili uz najbolji mogući soundtrack u pozadini – party hitove od 2000. do danas.

Kada dođe vrijeme za predah od svega, na Ultri nema priče – samo puuuno svirke u “Ultra resetu” od 16 do 17 h, u vrijeme odmora od dana i punjenja baterije za noć i najbolji klub u gradu, “Ultra klub”. Jer dok jednom dijelu ljudi energija u ovo doba dana pada, slušateljima Ultra Splita – tek počinje rasti. Ultra odlična glazba, party hitovi i Stipe Vudrag podići će atmosferu bilo kojeg partyja, treninga ili opuštenog kućnog druženja.

Bez obzira na to spremaju li se ispiti, radi li se ili odmara – Ultra je najbolji support i vikendom. S njom se ne propuštaju dobre svirke, najave, koncerti i događanja na koja vrijedi skoknuti. Omogućuje free upade, promovira DJ-eve i bendove jer na Ultri je svaki vikend “Ultra vikend”!

Za one željne “tvrđeg” zvuka, svaku večer od 22 h emitiraju se radijski showovi najjačih DJ-eva današnjice. Od ponedjeljka i Afrojacka, preko utorka i Olivera Heldensa, pa srijede i Martina Garrixa. Četvrtkom te Armin Van Buuren uvodi u “A State of Trance”, petkom se slušaju setovi sa svih svjetskih Ultra festivala kroz UMF Radio show, Vanillaz su ‘on air’ subotom, a za radni tjedan nas nedjeljom sprema Nicky Romero.

Do Ultra Splita u Splitsko-dalmatinskoj županiji može se preko 93.6 i 96.8 MHz, a svugdje u svijetu i preko aplikacije Ultra Splita, streama, Instagrama, Facebooka, besplatnog 0800 805 822 automata ili WhatsApp broja 091 1 805 822 – biraj!

Ultra Split 

  • Your Life, Your Music, Your Radio 
  • Your Party Hits Radio!

ULTRA SPLIT CJENIK – IZBORI

ULTRA SPLIT CJENIK

Zadovoljni partneri