Partneri

Media Servis

Najbrža istina

Informativni, politički, zabavni, kulturni, sportski i drugi program u audio i video formatu

Media servis Global je agencija specijalizirana za proizvodnju radijskih informativnih emisija. Svakodnevno proizvodi različite programske sadržaje – informativni, politički, zabavni, kulturni, sportski i drugi program u audio i video formatu.

Vijesti Media servisa prvi su puta emitirane 10. ožujka 2003. godine u eteru 18 hrvatskih radijskih postaja, od kada kontinuirano emitira informativni program.

  • Agencija specijalizirana za proizvodnju radijskog informativnog programa
  • Vijesti prenose svi relevantni mediji u RH (TV, web, radio)
  • Najveći doseg od svih elektroničkih medija u Hrvatskoj – približno 2 milijuna slušatelja tjedno!
  • Radio pool 45 radiopostaja
  • Oglasni blok uz vijesti u 7, 12 i 17h

Redakcija Media servis Globala dnevno producira 14 emisija audio vijesti, uključujući središnju informativnu emisiju Vijesti plus koja se emitira u 17 sati. Sadržaje Media servis Globala prenosi gotovo 50 radijskih postaja u Hrvatskoj, lokalnih, županijskih i nacionalnih koncesija čime je dostupan tjedno za više od dva milijuna slušatelja.

Redakcija Media servis Globala programski sadržaj objavljuje i na Twitter profilu te web platformi www.mediaservis.hr koja je produžetak osnovne djelatnosti – proizvodnje audio sadržaja. Sadržaj na web platformi namijenjen je isključivo pretplatnicima, dok su specijalne emisije i ekskluzivne informacije dostupne svim korisnicima, uz obavezno navođenje izvora.

Najprepoznatljiviji proizvod Media servis Globala je emisija Intervju tjedna Media servisa koja se jednom tjedno producira u audio i video formatu. Emisiju su prepoznali i drugi mediji u Hrvatskoj koji redovito prenose i citiraju njezin sadržaj.

http://www.mediaservis.hr

MEDIA SERVIS CJENIK

Zadovoljni partneri