Blog

ULTRA BOAT PARTY

Ultra Split zna kako se radi pravi ljetni party

Ultra Split kao najslušaniji splitski radio za mlade napravio je ”Ultra Boat Party” koji iskače iz mase i za koji se tražila karta više.

U moru ljetnih partyja, najslušaniji splitski radio za mlade uspio je napraviti jedan koji iskače iz mase. Ultra Boat Party Ultre Split već prve godine postao je the događaj za koji se tražila karta više.

Mehanika/kreativa

Tijekom trotjedne promocije u kolovozu od slušatelja se tražilo da pomno slušaju program Ultre Split i čekaju znak voditelja koji je označavao početak igre. Nije bilo pravila – igrati se moglo bilo kada u danu, jednom ili više puta.

Onaj tko bi na znak najbrže poslao glasovnu poruku na WhatsApp s objašnjenjem gdje je i što radi dok sluša Ultru Split osigurao bi karte za Ultra Boat Party. Dijelile su se all inclusive ulaznice za pobjednika i njegovu/njezinu pratnju, što znači da su na dan partyja novčanike mogli ostaviti doma.

Kako se koristi radio?

Intenzivno. Tijekom tri tjedna velike promocije Ultra Split, najslušaniji splitski radio za mlade, emitira više od 1 000 reklamnih poruka klijenta.

S obzirom na to da se od svih slušatelja zainteresiranih za vrhunski ljetni party (a koji mladić ili djevojka to nisu?!) tražilo pažljivo slušanje programa ni reklamne poruke nisu mogle proći nezamijećeno.

Off-air promocija

Gdje su mladi i dobar party tu su uvijek i društvene mreže na kojima se širila vijest o Ultra Boat Partyju. Primjerice na Facebooku, objave o mehanizmu promocije dosegnule su više od 10 000 ljudi.

Logotip klijenta predviđen je na video materijalu, Facebook coveru, a Instagram Storyje prati i odgovarajući hashtag klijenta.

Osim toga brand se reklamira i velikim vizualima na brodu (površine 3-15 m²) koji glasnom glazbom i rasplesanom ekipom privlači pozornost od središnjeg dijela splitske Rive, gdje počinje krstarenje, preko Drvenika, Čiova i natrag.

Ovo je prilika klijentu i da izravno ponudi svoje proizvode ciljanoj publici na brodu.

Zaključak

Ultra Boat Party već prve godine postao je the party za koji se tražila karta više, a o njemu su pisali i mediji.

Ova velika promocija odlična je prilika za sve one koji žele privući mlađe generacije u Splitu i okolici ili ojačati svoju poziciju među njima. Ultra Split, kao najslušaniji radio za mlade na jugu, i Ultra Boat Party idealna su kombinacija za ciljano predstavljanje mladima i povezivanje branda sa zabavom i opuštanjem.

Pogledajte kako je bilo na prvom Ultra Boat Partyju.