Blog

RADIO ZA MLADE

Svaki četvrti Splićanin od 18 do 40 godina sluša Ultru Split

Ultra Split nezaustavljivo raste. Prva joj je godina tek, a već ima osigurano mjesto u domovima i kafićima diljem Splita i županije.

Radio za mlade i sve one koji se tako osjećaju – Ultra Split nezaustavljivo raste. Prva joj je godina tek, a već ima osigurano mjesto u domovima i kafićima diljem Splita i županije.

Gotovo svaki četvrti punoljetni Splićanin mlađi od 40 godina sluša Ultru Split, pokazalo je najnovije istraživanje Ipsos Pulsa. Riječ je o velikom proboju na splitsko radijsko tržište jer se na tjednoj bazi Ultri okreće 23,7 posto stanovnika. U odnosu na prethodni kvartal riječ je o nevjerojatnom skoku s obzirom na to da je početkom godine zabilježena slušanost od 14,8 posto.

Na krilima pomno birane glazbe, millennial hitova od 2000. do danas, i mladih radijskih zvijezda, poput poznate blogerice Valentine Miletić, Ultra Split ima sjajne rezultate i kad se uzmu u obzir punoljetni Splićani mlađi od 49 godina. U toj dobnoj skupini Ultru bira svaki peti stanovnik grada pod Marjanom, preciznije njih 19,5 posto, a na razini županije njih gotovo 14 posto.

Ultra Split očigledno je zaslužila povjerenje i svojim slušateljima postala “dio ekipe”. U tek nešto više od godine dana svoga postojanja udomaćila se u samom vrhu na splitskoj radijskoj sceni. Zauzela je poziciju drugog najjačeg radija sa sjedištem u Splitu i s njom treba ozbiljno računati.