Blog

JEDINSTVENI KONCEPT

Kampanja koja se pamti: Wüstenrot i narodni omogućili nesvakidašnje

Radio koji te sluša, narodni i Wüstenrot omogućili su jednoj slušateljici doživljaj za pamćenje – privatni koncert Nine Badrić u dnevnom boravku.

Uvod

Wüstenrot se kao partner pridružio velikoj promociji narodnog iskoristivši njezin veliki potencijal. Omogućiti ljudima uistinu neponovljiv doživljaj, koncert jedne od zvijezda u vlastitom domu, nešto je po čemu svaki brand želi da ga se pamti.

Mehanika / kreativa

Projekt ‘Koncert u tvom domu’ jedinstveni je koncept na tržištu. Izvođač A liste narodnog radija poput Nine Badrić, Gibonnija ili Petra Graše nastupa u domu jednog od slušatelja.

Kako je radio korišten?

Wüstenrot je kao sponzor u eteru narodnog dobio 180 emitiranja poruke u trajanju do 7 sekundi, uz DJ talkove. Uz to, osigurano mu je 420 emitiranja posebno osmišljene poruke u trajanju do 15 sekundi, što nas dovodi do zapanjujućih 600 emitiranja poruka u 25 dana kampanje.

Off-air promocija

Sponzorstvo podrazumijeva i dominaciju na odlično praćenim društvenim mrežama najslušanijeg radija u zemlji. U sklopu promocije objavljen je PR članak s bannerom na web stranici narodnog, a cijela priča zaokružena je PR objavama u najčitanijim medijima. Koncert u tvom domu popratili su svi najbitniji nacionalni mediji. Tako je svoje mjesto našao na naslovnicama naših najčitanijih portala kao što su 24sata.hr, Jutarnji.hr, Vecernji.hr, Net.hr, te kroz tiskana vikend izdanja najčitanijih dnevnih novina – Jutarnjeg lista i 24 sata.

Zaključak

Tog dana jedna od priča dana u zemlji bila je da je Nina Badrić za fanove pjevala u – njihovom dnevnom boravku! Osim klijenta i slušatelja, oduševljena je bila i pjevačica.“Nikada u životu nisam ovo doživjela, nikada nisam imala nastup u dnevnom boravku i meni je ovo čarobno”,  rekla je oduševljena Nina Badrić na početku koncerta koji je narodni priredio svojoj slušateljici Vedrani Majstrović i njezinoj obitelji u Splitu. Ninu su već ispred zgrade na splitskom Mertojaku dočekale zapaljene bengalke, a onda je uslijedio pravi koncert u stanu u koji se uspjelo nagurati sedamdesetak ljudi.

Više pročitajte na:
KONCERT U TVOM DOMU