Blog

DONOSI SVJETSKE TENDOVE

Enter Zagreb – radio koji sluša petina mladih Zagrepčana

Enter Zagreb osigurao je, prema slušanosti, svoje mjesto u top pet radija u Zagrebu u skupini od 18 do 49 godina. Sužavanjem targeta i dalje su, naravno, među prvih pet, a slušanost im dodatno raste.

Prema najnovijem istraživanju Ipsos Pulsa, njima se u Gradu Zagrebu iz tjedna u tjedan okreće gotovo 21 posto slušatelja (20,9 posto) između 15 i 29 godina te gotovo 20 posto onih između 18 i 35 godina (19,8 posto).

Svaki peti mladi Zagrepčanin ili Zagrepčanka dobro znaju zašto biraju Enter. On je prepoznat kao urbani radio koji u hrvatsku metropolu donosi svjetske trendove. Vrti isključivo najveće hitove međunarodnih zvijezda kao što su Martin Garrix, Calvin Harris, Swedish House Mafia, a ekskluzivno zagrebačkoj publici donosi i showove najjačih svjetskih DJ-eva, poput Armina Van Buurena.

Cijelu priču zaokruženom čine Enterovi voditelji. Oni su mladi, spontani i neopterećeni. Kroz užurbano jutro uz slušatelje je Nina Slišković Goleš, poznata i kao uspješna blogerica. Nakon nje mikrofon preuzima Veno koji zna da se maraton hitova prekida samo kada treba reći nešto jako bitno. Radni dan u školi, na fakultetu ili poslu Zagrepčani i Zagrepčanke privode kraju uz Alex Milinković koja se brine da dobro raspoloženi stignu kući. A na Enteru tek tada prava zabava počinje. Kreće najnabrijaniji radijski show kojeg vodi Domagoj Cifrek Cif.

Da je Enter složio dobru priču pokazuju rezultati, ali i suradnje. Osim što ekskluzivno u Zagrebu nude showove najpoznatijih DJ-eva, mogu se pohvaliti da su lani ponovno bili medijski pokrovitelji ULTRA Europe Festivala.

Svoje slušatelje redovito vode na taj, najposjećeniji festival elektroničke glazbe u ovom dijelu svijeta, kamo presele i studio, ali i izvan zemlje, na zimski Tomorrowland u francuskim Alpama, Ibizu, Amsterdam… Enterovci jasno znaju kome se obraćaju i za njih kroje i promocije. Pritom su neizostavni dio društvene mreže na kojima ih prati 83 tisuće ljudi. Veliko iskustvo u radu s mladima omogućuje im postizanje optimalnih rezultata.