Blog

MLADI IH VOLE

‘Eat. Sleep. Enter. Repeat.’: Upravo to radi sve više mladih Zagrepčana

Enter Zagreb, urbani radio koji donosi svjetske top hitove i trendove u Zagreb, iz jutra u jutro “pali” sve više mladih ljudi.

Enter Zagreb, urbani radio koji donosi svjetske top hitove i trendove u Zagreb, iz jutra u jutro “pali” sve više mladih ljudi. Oni su cool, oni su veseli, oni su radio koji je svojim slušateljima dio ekipe.

20,4 posto Zagrepčana između 15 i 29 godina iz tjedna u tjedan vjerno je Enteru Zagreb. Precizno targetirani radio tako je učvrstio svoju poziciju u top pet radija koje slušaju mladi ljudi, a najnovije istraživanje Ipsos Pulsa pokazalo je da privlače i nove sljedbenike.

Ništa se bitno ne mijenja ni ako proširimo područje slušanosti na Zagreb i Zagrebačku županiju. U istoj dobnoj skupini, opet se 19,5 posto mladih ljudi priprema za školu, fakultet ili posao uz Ninu Slišković Goleš i Cifa, a uživa punim plućima u životu uz “Maratone hitova” s Alex Milinković ili Venom. Na njihovoj frekvi znaš da ćeš čuti samo hitove, najbolje od Martina Garrixa, Justina Biebera, Calvina Harisa…

ENTER NINA I ALEX

U odnosu na prvi kvartal ove godine, riječ je o povećanju slušanosti za gotovo dva postotna boda. Za sve više njih, Enter Zagreb je prozor u svijet koji im donosi ekskluzivne sadržaje poput showova najjačih svjetskih DJ-eva, intervjue s globalnim zvijezdama poput Nickyja Romera ili Armina Van Buurena… Svoje slušatelje vode na najveće svjetske festivale, bilo da je riječ o zimskom Tomorrowlandu u francuskim Alpama ili ULTRI Europe u Hrvatskoj. U maniri najboljih prijatelja, često osiguravaju i džeparac.

Slušatelji im to uzvraćaju izuzetnom vjernošću. Zbog Entera Zagreb propuštali su se ispiti, snimali najluđi video sadržaji, a jedan tata je u redakciji ostavio i dijete na čuvanje…

Kako bi na jedinom radiju koji ima svoj glazbeni festival i reality show rekli: “Eat. Sleep. Enter. Repeat.”. I upravo to čini sve više mladih Zagrepčana.