ULTRA SPLIT JEDAN

Radio za mlade i sve one koji se tako osjećaju - Ultra Split nezaustavljivo raste. Prva joj je godina tek, a već ima osigurano mjesto u domovima i kafićima diljem Splita i županije.

Gotovo svaki četvrti punoljetni Splićanin mlađi od 40 godina sluša Ultru Split, pokazalo je najnovije istraživanje Ipsos Pulsa. Riječ je o velikom proboju na splitsko radijsko tržište jer se na tjednoj bazi Ultri okreće 23,7 posto stanovnika. U odnosu na prethodni kvartal riječ je o nevjerojatnom skoku s obzirom na to da je početkom godine zabilježena slušanost od 14,8 posto.

Na krilima pomno birane glazbe, millennial hitova od 2000. do danas, i mladih radijskih zvijezda, poput poznate blogerice Valentine Miletić, Ultra Split ima sjajne rezultate i kad se uzmu u obzir punoljetni Splićani mlađi od 49 godina. U toj dobnoj skupini Ultru bira svaki peti stanovnik grada pod Marjanom, preciznije njih 19,5 posto, a na razini županije njih gotovo 14 posto.

Ultra Split očigledno je zaslužila povjerenje i svojim slušateljima postala "dio ekipe". U tek nešto više od godine dana svoga postojanja udomaćila se u samom vrhu na splitskoj radijskoj sceni. Zauzela je poziciju drugog najjačeg radija sa sjedištem u Splitu i s njom treba ozbiljno računati.

 

ULTRA TRI

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok