NARODNI FOTKA

 

Narodni, koji već godinama uživa status najslušanijeg radija u zemlji, nikad nije bio jači u Istri. Od danas se može slušati diljem te županije.

Dosad se njihov program na području najrazvijenije županije emitirao u Bujama na 90,6 i Puli na 95,9 MHz i čulo ga je samo 30 posto Istrijana. Na inicijativu Narodnog regulatorne agencije su dale prethodne suglasnosti da se to promijeni, pa je od danas signalom pokrivena gotovo cijela županija. U najvećem dijelu Istre Narodni se sada sluša i na novoj frekvenciji 90,1 MHz.

Više od sto tisuća Istrijana tako se odsad može buditi i piti jutarnje kave uz isključivo domaću glazbu i to s Doris Pinčić Rogoznicom i Hrvojem Kečkešom, a radni dan kratiti uz Tatjanu Jurić. Narodni je inače poznat i po svojim radijskim zvijezdama, pa diljem Istre više neće biti iznenađenje ni čuti glas Nives Ivanišević, Gine Viktorije Damjanović...

„Izuzetno smo zadovoljni što možemo objaviti da je najslušaniji radijski program u državi dostupan za još 110 tisuća stanovnika na području Istre, čime smo čujnost u Istri povećali za više od 50%”, rekao je direktor Narodnog Katijan Knok.

Ovime Narodni učvršćuje svoju poziciju radija broj jedan u zemlji koju su osvojili, ističe Knok, dugogodišnjim i predanim radom kako bi Hrvatska dobila moderan radio svjetskog ranga.

„Prepoznatljivi smo po tome što puštamo najbolju domaću glazbu, a posebno se ponosimo našim voditeljima. Međutim, ono što uvijek naglašavamo je da smo radio koji sluša slušatelje, a 'Radio koji te sluša' je i naš slogan”, zaključuje.

Osim kreiranja glazbenih lista prema preferencijama slušatelja, poznati su i po tome što jednom godišnje koncert neke od najvećih domaćih glazbenih zvijezda organiziraju u dnevnom boravku jednog od svojih slušatelja. Dosad su na „Koncertu u tvom domu” pjevali Severina, Petar Grašo i Nina Badrić, a početkom ove jeseni to će biti Jelena Rozga.

Nije im strana ni organizacija velikih koncerata, a nedavno su kao glazbeni događaj godine najavili nastup Doris Dragović na pozornici najveće Arene u Hrvatskoj, one zagrebačke 30. studenoga. Mediji redovito prenose i nastupe njihovih gostiju u "Living Room Acousticu" gdje poznati pjevači izvode svoje pjesmu, ali i jednu obradu.

Nema sumnje, pažnju javnosti privukli su i dijeljenjem izdašnih nagrada. Primjerice, u igri "Tajanstvenih troje" najsretniji imaju priliku osvojiti 65 tisuća kuna.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok