Enter Zagreb i Ultra Europe ponovno surađuju. Najjači radio za mlade u zemlji i ove je godine ekskluzivni medijski pokrovitelj najvećeg i najposjećenijeg festivala elektroničke glazbe na našim prostorima.


Sva tri dana održavanja festivala od 12. do 14. srpnja Enter Zagreb će imati svoj studio u samom srcu Parka mladeži odakle će od 19 sati do ponoći prenositi vruću atmosferu s najvećeg međunarodnog glazbenog događaja u hrvatskoj povijesti.

 

STUDIO

 

Tako će i svi oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati Ultri u Splitu moći uživo pratiti festivalsku atmosferu preko svih Enterovih kanala komunikacije: putem etera na 97 i 99 MHz u Zagrebu, livestreama na webu u ostatku Hrvatske te u audio i video obliku na svim Enterovim društvenim mrežama, ali i putem Enter ZG mobilne aplikacije.

APLIKACIJA

 

U tri dana središnjeg festivalskog događaja u Splitu očekuju se posjetitelji iz više od 140 zemalja svijeta, nikad veća posjećenost zbog rekordne prodaje ulaznica i Ultrin milijunti posjetitelj.

nova

 

Jedini lifestyle radio, koji vrti isključivo najnovije svjetske hitove elektroničke scene, ima potpisane ekskluzivne ugovore za radijske showove glazbenika od kojih će neki nastupiti i u Splitu. Svi oni na tjednoj bazi imaju rezerviran termin na najslušanijem radiju za mlade, a Enter Zagreb je u svoj tjedni repertoar uvrstio i Ultra Music Festival radio show.

Osim Ultre Europe, Enter Zagreb pokriva i sve ostale jače i respektabilnije festivale u Hrvatskoj i regiji, a ulaznice za njih dijelit će baš svaki dan.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok